Om os!

At finde den helt rette medarbejder kræver meget! Man skal kende til kompetencerne, jobmarkedet, hvad der rører sig netop nu og mest af alt, man skal forstå mennesker! Hos IT-Recruiters er der ikke nogen, som kan alt. Men vi arbejder sammen med mange og kan ofte finde den samarbejdspartner, der komplementerer os, så vi samlet set kan det meste.

Rekrutteringschef

Camilla Castella

Camilla har I flere år arbejdet målrettet på IT-specialister og har gennem tiden opbygget et stort netværk af IT-specialister. Dette med profiler både i og udenfor landets grænser.

Kontakt: cc@it-recruiters.dk
Direkte: +45 2081 8939

 

Founder

Troels Tang

Troels grundlagde IT Recruiters tilbage i 2017, da han kunne se at det håndværk inden for search som han havde bygget op gennem mange år, egnede sig godt til netop IT-rekruttering. Hans gode kendskab til IT udvikling og til ERP software, gør ham til en god sparringspartner. Han er uddannet Ingeniør, men har arbejdet med HR i over 20 år, hvoraf de seneste 10 år har været inden for headhunting og sourcing af kandidater. Selv om Troels ikke længere er med i IT-recruiters på daglig basis, så deltager han ved særligt krævende opgaver. 

Kontakt: tt@it-recruiters.dk
Direkte: +45 6058 1100

 

Research og Koordinator

Vi arbejder sammen med flere selvstændige re-searchere som enten sidder eller har siddet hos de helt store headhunter-selskaber i Danmark. Vores styrke skal i høj grad findes i det gode samarbejde vi har opbygget gennem tiden.

Kontakt: research@it-recruiters.dk
Direkte: +45 4414 3660