Lej en Ukrainsk IT-udvikler

Vi kan hjælpe med alt det praktiske

 

Sekretariatet for Integration af IT-ansatte i Danmark (SIIT) og IT-Recruiters.dk har startet et projekt, som har til formål at integrere dygtige Ukrainske IT-udviklere i det Danske arbejdsmarked.

I den forbindelse søger vi nu virksomheder som mangler kompetencer inden for softwareudvikling. Vi har en lang række dygtige IT-uddannet personer i vores CV-bank, som alle gerne vil arbejde i Danmark. Emnerne i CV-banken går lige fra nyuddannet til personer med +10 års erfaring. De dækker over en bred vifte af forskellige IT-kompetencer, platforme, sprog og miljøer.

Ud fra den enkelte virksomheds behov, identificerer vi de bedst egnede kandidater for virksomheden. Virksomheden vil modtage CV’er på disse personer og der arrangeres SKYPE-interviews med de mest relevante kandidater.

Man kan som virksomhed leje IT-medarbejderen af SUIT i 3 til 12 måneder, hvorefter det er op til virksomhederne selv at sørge for videre ansættelse hvis dette ønskes.

Alt det praktiske omkring opholdstilladelse, arbejdstilladelse, CPR-nummer, skattekort, bolig og socialt netværk, arrangeres af SUIT.

Vil du høre mere om hvordan du kan få dygtige IT-kompetencer på en let måde, så kontakt:

 

IT-Recruiters
Gl. Køge Landevej 55, 5.sal
2500 Valby
Telefon: +45 70276700
Mail: info@IT-Recruiters.dk