For virksomheder

I får lige netop det, I har brug for, når I skal rekruttere jeres næste IT-medarbejder. Vi arbejder med et velfungerende koncept for rekruttering, som er med til at sikre en effektiv håndtering af rekrutteringsprocessen. Læs mere om vores rekrutteringsproces hér.

Vi rekrutterer for virksomheder ud fra devisen, at det skal være enkelt og effektivt. For os handler det om, at vi sætter en stor ære i at levere en ydelse af høj kvalitet og professionalisme til en fair pris.

Kontakt os og lad os drøfte mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

 

Handshake-50rød Garanti!

Vi er et sikkert valg og derfor kan I også være sikre på, at I får den rette

Vi ved at rekrutteringen af en ny IT-medarbejder kan være en svær proces. Derfor er vi et sikkert valg, da vi garanterer, at I får den rette IT-medarbejder til jeres virksomhed. Vi garanterer også, at vi klarer hele processen, så rekrutteringen bliver nem og enkel for jer. Vi fortsætter vores arbejde, indtil den rette er fundet!

For Experienced-50rød Erfaring

Sammen har vi mere en 20 års erfaring med at finde de rette medarbejdere

Vi gør det, vi er bedst til – nemlig at finde den rette IT-medarbejder til jeres virksomhed. Og det er ikke helt uden grund, at vi er så gode til at udfører vores arbejde. Hos IT Recruiters har vi sammen over 20 års erfaring inden for HR og konsulentbranchen. Flemming har 15 års erfaring med HR, hvor han har en bred og alsidig baggrund som leder og HR-sparringspartner. Troels har over 14 års erfaring med HR, hvor han har arbejdet i konsulentbranchen med fokus på search og rekruttering.
Læs mere om Flemming og Troels’ erfaring og baggrund hér

Thumb Up-50rød Nemt og effektivt

Vi tager os af rekrutteringsprocessen, så det bliver nemt og effektivt for jer

En rekrutteringsproces er ofte tidskrævende og kan være svær at håndtere, da der er meget arbejde, som skal udføres. Hos IT Recruiters tager vi os af hele rekrutteringsprocessen, således at det bliver nemt og tidsbesparende for jeres virksomhed. Ved at lade os klarer den, spare I det hårde arbejde såsom: at foretage mange interviews, svare på ansøgninger, etc. Og I kan derfor lægge energi og kræfter i forretningen.

Businessman-50rød Professionalisme

Seriøst og dybdegående analyse giver adgang til de kvalificerede IT-personer

Hos IT Recruiters arbejder vi altid professionelt og lægger vægt på jeres virksomheds behov, når der skal rekrutteres en ny IT-medarbejder. Vi udfører rekrutteringsprocessen med seriøst og dybdegående analyse, så I kan være sikker på, at få en kvalificeret IT-person.

 Under Computer-50rød De rette IT-personer

Vi identificerer de rette IT-personer med faglig og personlig match

Vi ved at der er mangel på IT-arbejdskraft og det er en udfordring over det meste af landet, heriblandt også København, når det kommer til rekruttering. Derfor yder vi en ekstra indsats for jeres virksomhed ved rekrutteringsprocessen. Vi undersøger nøje hvilke kompetencer og hvilken personlighed I netop søger hos jeres kommende IT-medarbejder. Med disse oplysninger vil vi identificerer alle potentielle IT-kandidater, som har den faglig – og personlighed, I søger. Kandidaterne med det bedste match vil blive taget i betragtning.

Diploma 1-50rødLej en IT-person

Lej en IT-person fra Baltikum, I får kvaliteten og vi tager forpligtelsen

Der er meget højtkvalificeret IT-arbejdskraft uden for Danmark. Derfor har vi også valgt, at søge efter kandidater fra Baltikum til jer. Det vil give jer mulighed for at få den bedste kandidat til jeres virksomhed.
I har også mulighed for, at leje en IT-person for en periode, hvor I har brug for det. Vi hjælper og tager ansvar for alle nødvendige formaliteter, hvor I får kompetencerne. Det er nemt og ofte billigere end man tror.